Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Bekleed een springvorm met het bladerdeeg en prik enkele gaatjes in de bodem.
    Ontvel de door ze kort in kokend water te dompelen.
  3. Ontdoe de van de zaden en snijd ze in kleine blokjes.
  4. Snijd de heel klein en snijd de in reepjes.
  5. Verdeel de , de kaas en de over de bodem van de vorm.
  6. Klop de met de en breng dit op smaak met er .
  7. Schenk dit over de vulling.
  8. Bak de taart in ongeveer 45-50 minuten gaar.
    Garneer de taart daarna met verse en met een flinke schep creme fraiche.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • mozzarella en plakken bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Tomaten-mozarella quiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik heb er geen melk bijgedaan. Wel een ei en een tomaat meer voor een betere vulling. Ook heb ik er hamblokjes bijgedaan. Hij was heerlijk!
Esther 15 februari 2013
Ik zou toch wat minder melk doen!
Jan 27 november 2012
De quiche was er lekker ik heb er zelf nog ham bijgevoegd. maar wat ik in het recept niet kon terug vinden waren de kaas en de room, dit heb ik er dan maar op de goede gok bijgedaan. Ik ben een begi... Lees reactie
22 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%804 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomaten-mozarella quiche
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Tomaten-mozarella quiche