Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de boter in stukjes en meng snel met , en 2 eetlepels koud .
  2. Doe het in folie en plaats voor ongeveer 1 uur in de koelkast.

    Klop het met de en breng op smaak met en .
  3. Snijd de helft van de in stukjes en roer bij het eigeelmengsel.
  4. wassen en in plakjes snijden.

    Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven 180 graden).
  5. Een taartvorm of quiche vorm (doorsnede 20 cm)invetten.
  6. Rol het uit, en leg in de vorm, let wel op dat je het groot genoeg uitrolt dat je een opstaand randje krijgt.
  7. het -roommengsel in het schenken de tomatenplakjes erop verdelen, breng het geheel op smaak met en en besprenkel met de en de .
  8. De taart op het onderste regaal in de oven voor ongeveer 30 minuten bakken.

    De , wassen en droog schudden.
  9. De rest van de in kleine blokjes snijden.
  10. De taart na 30 minuten uit de oven halen, bestrooi met de en bak nog ongeveer 5 minuten.
  11. Serveer met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, slagroom, geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
699 kcal
34%1398 kcal
Vetten
28 g.
41%56 g.
Waarvan verzadigd
9 g.
45%18 g.
Waarvan onverzadigd
5 g.
16%10 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
33%4 g.
Koolhydraten
66 g.
25%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
6 mg.
0%12 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomaten en geitenkaas taartje
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Tomaten en geitenkaas taartje