Toltott paprika (Gevulde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Hol de uit.
  2. Snipper en fruit 1/4 van de .
  3. Voeg de toe met wat .
  4. Schenk er water bij tot het geheel onderstaat.
  5. Kook de halfgaar en laat hem wat afkoelen.
  6. Schep het gehakt door de en voeg wat en toe.
  7. Vul hiermee de (tot ca. 1 cm onder de rand, omdat de vulling uitzet).
  8. Breng het aan de kook, zet hierin de gevulde naast elkaar, voeg de rest van de en de selderij toe en kook het geheel afgedekt langzaam gaar (ca. 50 minuten).
  9. Haal de uit de pan en verwijder de en selderij.
  10. Verhit het vet in een pan, bak hierin de al roerende lichtbruin en voeg dit met wat suiker aan het toe.
  11. Zet de gevulde weer terug in de saus en kook ze nog eens 10 minuten op laag vuur.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Toltott paprika (Gevulde paprika's) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Klopt weinig van dit recept belangrijkste zit er niet in zoals karwijzaad en knoflook en bouillon en meer dingen niet dit heeft niets met ons Hongaars recept te maken maar zijn Hollandse gevulde papri... Lees reactie
Marika 10 december 2013
Er staat: ... bak de bloem .... en voeg dit aan het tomatensap toe.<< De aldus verkregen roux moet niet in het tomatensap maar het tomatensap moet beetje bij beetje in de roux geroerd worden om de ge... Lees reactie
danielmclion 15 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
497 kcal
24%1988 kcal
Vetten
30 g.
42%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Toltott paprika (Gevulde paprika's)