Thaise viskoekjes met dipsaus

Ingrediënten

+ -
print

Voor de koekjes:

Voor de dip:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Wok

Bereidingswijze

  1. Voor de dip:

    Breng het water, azijn, peper, suiker en vissaus aan de kook.

    Laat 5 minuten op laag vuur koken en laat afkoelen.

    Als de saus is afgekoeld, de zeer fijn gesneden wortel, komkommer en pinda toevoegen.



    Voor de koekjes:

    Zonder keukenmachine is dit gerecht een uitdaging.

    Blanceer de boontjes 3 minuten. (als je geen boontjes gebruikt niet nodig).

    Pureer de vis in de keukenmachine tot deze glad is.
  2. Voeg het , de , , , ei en toe en laat de machine nog 10 seconden draaien zodat alles is gemengd.

    Roer met een lepel de in stukjes van 3 mm gesneden boontjes erdoor.

    Maak ronde en frituur deze in een een wok met olie of frituurpan.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • curry pasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in curry pasta
  • curry pasta, vissaus, suiker, suiker, vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • curry pasta kan sporen bevatten van ei en Allergie in geklopt ei
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in curry pasta
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus en vissaus
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, suiker, azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus en vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Thaise viskoekjes met dipsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk gerecht! We zijn gek op vis. Vangen zelf veel dus lekker vers. Elk recept is welkom!
Jaap 15 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%1264 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%100 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Thaise viskoekjes met dipsaus