Maak de schoon en snijd de uiteinden van de steeltjes.
Pel de knoflook en hak hem fijn.
Verhit in een koekenpan en fruit hierin ca. 15 seconden de knoflook, voeg de champignons(450 gram) toe, schep ze regelmatig om, zodat ze in ca. 5 minuten bruin worden.
Voeg het citroensap en peterselie(4 eetlepels) toe en laat ca. 1 minuut doorkoken.
Breng op smaak met zout(1 stuk)(1 stuk) en peper en laat afkoelen.
Giet de pot geroosterde paprika's(1 pot)(1 stuk) in een vergiet en laat uitlekken.
Pel de ui(1 stuk) en snipper fijn.
Pel de knoflook en hak fijn.
Was de tomaten(4) en snijd deze in blokjes.
Verhit olijfolie(1 stuk)(1 deciliter) in een koekenpan, laat hierin de ui(1 stuk) en de knoflook ca. 30 seconden fruiten.
Snijd de paprika in brede stroken en voeg met de tomaten(4) toe aan de ui(1 stuk) en de knoflook.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.