Tagliatelle met roomsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet een grote pan water op het vuur voor de tagliatelli.
  2. Snijd de in blokjes en bak dit in een koekenpan met .
  3. Voeg een beetje en toe.
  4. Snijd de , , paprika en en fruit de en in een wok.
  5. Laat vervolgens de paprika even mee bakken in de wok.
  6. Haal de uit de pan en bak in hetzelde vet met eventueel nog een extra klontje de .
  7. Hak de fijn en maak de schoon en snijd dit in kleine stukjes of maak het fijn met een knoflookpers.
  8. Voeg dit toe in de wok.
  9. Voeg 300 mililiter water toe en het half bouillonblokje samen met wat en .
  10. Laat dit eventjes 10 minuutjes koken zodat de groenten zacht worden.
  11. Doe de en de ook in de wok en laat het een paar minuutjes meekoken.
  12. Doe de tagliatelli in de pan met kokend water en laat het koken volgens de verpakking.
  13. Eventueel naar smaak er een beetje toevoegen.
  14. Meng een eetlepel met water in een kopje en voeg dit toe in de wok.
  15. Roer even goed door.
  16. Als laatste kan je de erbij doen.
  17. Let op!
  18. mag niet koken!
  19. De tagliatelli afgieten en je bent klaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en margarine
  • tuinkruidenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • tuinkruidenbouillon en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon en margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tagliatelle met roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk recept, voor herhaling vatbaar.
Mieke 15 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
641 kcal
32%2564 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
93 g.
36%372 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle met roomsaus