Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zwitserse worteltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden Celcius.

Worteltjes schrappen en raspen.
Suiker, zout, eigelen, citroenrasp en kruidnagel tot schuim mixen.
De gemalen amandelen met de worteltjes en het meel door het schuim scheppen en vervolgens de eiwitten stijf slaan en hier doorheen scheppen.

Een springvorm invetten en het deeg hierin scheppen.
In 65 minuten ongeveer gaar en bruin bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zwitserse worteltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zwitserse worteltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Kan er amandelmeel in plaats van gemalen amandelen gebruikt worden?
    Tonnie gaf dit recept op 30 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven