Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwitserse taart recept
Zwitserse taart recept

Zwitserse taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eieren kloppn met suiker en vanille suiker. De gesmolten boter toevoegen. De bloem met zout en fijn gesneden appel vermengen. In een ingeboterde platte bakvorm doen, lichtjes plat strijken en garneren met appelschijfjes. Bak 30 min. in matige oven 175 tot 200C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zwitserse taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven