Zomertaart met gemengd fruit

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Bakvorm
  • Oven
  • Bakpapier
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Beleg een bakvorm of ovenschaal van 25x20 cm met bakpapier.
    Snijd het op maat van de vorm en leg er het deegvel in.
    Bestrijk het met boter.
  2. Ga zo door tot alle vellen op zijn. .
    Bak de taartbodem in de oven in ca. 15 minuten goudbruin en knapperig.
    Laat afkoelen.
    Roer het met de en 4 eetlepels van de melk glad.
    Verhit de rest van de melk met de en breng aan de kook.
    Klop het puddingpoedermengsel met een garde door de melk.
  3. Blijf kloppen tot een gladde dikke crème is verkregen.
  4. Laat 5 minuten afkoelen en schep de pudding op het deeg.
  5. Laat 1 uur afkoelen in de koelkast.
    Schep het fruit om met de en verdeel over de pudding.
    Bestuif met en garneer met munt.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine, halfvolle melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine, halfvolle melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
139 kcal
6%1112 kcal
Vetten
11 g.
16%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
5 g.
5%40 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zomertaart met gemengd fruit