Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete bladerdeeg broodjes recept
Zoete bladerdeeg broodjes recept

Zoete bladerdeeg broodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je verwarmt de oven voor op 200 graden C. Je ontdooit het bladerdeeg. In een kom doe je wat eiwit (genoeg om de broodjes mee te besmeren). Je maalt de nootjes fijn. Dan doe je in het bladerdeeg wat hagelslag en nootjes. Je klapt hem dicht, goed aandrukken met een vork. Dan besmeer je met eiwit en doe je hier op ook nog wat hagelslag en nootjes voor de decoratie. In de oven en eruit als ze goudbruin zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete bladerdeeg broodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven