Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachte cake-taart met krieken recept
Zachte cake-taart met krieken recept

Zachte cake-taart met krieken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kriekentopping: Giet de krieken af en doe ze in een steelpannetje. Doe de suiker en het ma´szetmeel bij het sap, roer goed door en giet mee in het pannetje. Warm dit op, tot het een beetje indikt. Giet in een diep bord om af te koelen. Taartbodem: Eieren en suiker opkloppen tot een romige wittige massa. Bloem en bakpoeder erbij: lichtjes en zachtjes omscheppen, zeker niet hard kloppen. 20 minuten in voorverwarmde oven op 160░C. Ó 170░C. Als alles afgekoeld is: Doe de krieken op de zachte cake-taartbodem.

Allergenen Informatie

Voor dit zachte cake-taart met krieken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven