Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachte amandel toffees recept
Zachte amandel toffees recept

Zachte amandel toffees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de noten, de suiker en de melk in een pan. Breng het aan de kook en laat dit 15 min. zachtjes door koken. Goed op letten en blijven roeren. Als het mengsel dusdanig dik begint te worden dat het loslaat aan de wanden van de pan, moet u het mengsel over doen in een ingevette schaal. Laat het afkoelen. Nu kunt u hem in stukjes van desgewenste grootte snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zachte amandel toffees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven