Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurttaart recept
Yoghurttaart recept

Yoghurttaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Magere yoghurt laten uitlekken door een schone dunne doek (dag van te voren).
Gelatineblaadjes in ruim water zetten (zie pakje).
Lange vingers over een springvorm verdelen voor de bodem.
Blikjes mandarijntjes goed laten uitlekken.
Klein beetje sap achterhouden en verwarmen.
Hierin de uitgeknepen gelatineblaadjes oplossen en goed doorroeren.
Daarna door de yoghurt mengen.
Suiker door de uitgelekte yoghurt mengen (of zoetstof).
Toevoegen klein gesneden stukjes mandarijntjes.
Houd een paar hele mandarijntjes voor garnering achter.
Hele mengsel over doen in een springvorm en laten opstijven in de koelkast.
Daarna de taart versieren met de achtergehouden mandarijntjes.
Je kunt ook vruchten van het seizoen gebruiken zoals aardbeien, rode bessen.
Laat de taart in de koelkast opstijven (minimaal een halve dag).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven