Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Yoghurttaart met passievruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden
Klop de 5 eidooiers met de helft van de suiker met de mixer wit en luchtig.
Voeg de bloem toe en vervolgens de yoghurt. Rasp de schil van 2 sinaasappels, pers het sap van 1 sinaasappel en voeg beide toe.
Spatel alles goed doorelkaar.
Klop de eiwitten stijf in een schone, vetvrije vorm en voeg beetje bij beetje de resterende suiker toe. Spatel dit in 2 keer door het yoghurtbeslag
Beboter de taartvorm en schenk het beslag erin. Zet de vorm in het midden van de oven en bak de yoghurttaart in 45 minuten goudbruin en gaar.
Schep de passievruchten leeg met een lepel.
Draai de taart met behulp van een bord om. Snijd de taart in punten en schep de passievruchtensaus erop. (lauwwarm is hij het lekkerst)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurttaart met passievruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven