Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt-schepgebak recept
Yoghurt-schepgebak recept

Yoghurt-schepgebak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 15 kleine plastic "glaasjes" neer (bv. amuseglaasjes). Op de bodem moet precies een bitterkoekje passen. Leg in elk glaasje een bitterkoekje. Klop de mix volgens aanwijzingen op het pak eerst 1 minuut op lage stand met het water, daarna nog 2 minuten op hoge stand met slagroom en aardbeienyoghurt. Schep het glaasje tot de helft vol met het yoghurtmengsel. Lepel er dan wat vlaaivulling op of schenk er wat aardbeiensaus op. Vul dan het glaasje verder met yoghurtmengsel. Laat het in de kelder/koelkast een paar uur opstijven. Spuit er vlak voor serveren slagroom op.

Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt-schepgebak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven