Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelcake met noten en rozijnen recept
Wortelcake met noten en rozijnen recept

Wortelcake met noten en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 175° C. Een cakevorm (20 cm) invetten en bestrooien met paneermeel. De wortels schillen en fijnraspen. De boter met de suiker tot crème roeren. De eieren er één voor één door roeren. De bloem met het bakpoeder zeven en met de wortels door het eiermengsel roeren. Ten slotte de rozijnen en de hazelnoten door het beslag roeren. Het beslag in de vorm scheppen, gladstrijken en de cake onder in de oven ± 1 uur bakken. Een paar minuten in de vorm laten afkoelen en dan op een rooster omkeren. Onder de vorm verder laten afkoelen, dan blijft de cake lekker smeuïg.

Allergenen Informatie

Voor dit wortelcake met noten en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven