Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelcake recept
Wortelcake recept

Wortelcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


TAART:
Klop de eieren los en voeg daarna basterdsuiker en de olie toe en klop dit goed door.
Voeg nu de bloem, zout, bakpoeder en kaneel toe en roer dit goed door.
Als laatste de geraspte wortel, gebroken walnoten en rozijnen toevoegen en dit kort maar goed door het beslag mengen.
Doe beslag in een ingevette cakevorm en bak de taart in een voorverwarmde oven op 170 graden (hete lucht) af gedurende 45 minuten en laat de taart daarna afkoelen.

GLAZUUR:
Meng boter en poedersuiker tot gladde massa.
Voeg de Monchou en vanille extract toe en meng dit goed.

Als cake is afgekoeld het glazuur over de cake verdelen en daarna een uurtje in de koelkast laten opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wortelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven