Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortel halwa recept
Wortel halwa recept

Wortel halwa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de rozijnen en almandelschaafsel. Houd deze apart.
Voeg geraspte wortelen aan boter en kook tot rauwe smaak verdwijnt en de kleur verandert.
Voeg gecondenseerde melk en kook op hoog vuur, onder voortdurend roeren.
Bij bijna droog suiker toevoegen en roer totdat de juiste consistentie is bereikt.
Voeg kardemom toe en roer.
Garneer met amandelschaafsel.
Serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wortel halwa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven