Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wolkencake a la Tiramisu recept
Wolkencake a la Tiramisu recept

Wolkencake a la Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de wolkencake zoals op het pak beschreven staat en laat deze goed afkoelen.
Klop de 2 bekers slagroom stijf met de lepels suiker,2 vanillesuiker en de klopfix. Daarna de 2 bakjes mascarpone 1 voor 1 er door heen mixen ( op lage stand) daarna een scheut advocaat.
En zet deze tot gebruik in de koeling.
Snijd de taart horizontaal door midden en doe er een deel van de crème op zodat alles goed wit is. Darna doe je een lange vinger dopen in de koffie en schud deze even uit en leg deze in een rondje over heel de taart. Als je ze allemaal erop heb gelegd nog een beetje crème erop en doe dan de bovenkant van de taart weer erop.
smeer de rest van de creme helemaal over de taart en pak ook de zijkanten mee.
Doe de zijkanten afmaken met de nogatine. Strooi de cacaopoeder eroverheen.
Laat de taart minstens 2 uur in de koelkast opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit wolkencake a la tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven