Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte chocolade-walnoten-pecannotencake recept
Witte chocolade-walnoten-pecannotencake recept

Witte chocolade-walnoten-pecannotencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven vr op 170 graden C. Smelt de witte chocolade samen met de roomboter in een kom "au bain marie" (boven een pan heet water) of in de magnetron. Roer goed door elkaar. Mix er n voor n de eieren de eieren doorheen en daarna beetje bij beetje de bloem, het zout en de grofgehakte noten. Vet de bakvorm in en bestuif met bloem. Doe het beslag in de bakvorm, zet die in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 20 minuten bakken. Laat goed afkoelen en zet de cake even in de koelkast. n b. Ik heb geen suiker gebruikt in dit recept, omdat ik vind dat de witte chocolade al zoet genoeg is. Snijd, nadat de cake helemaal is afgekoeld, de cake in blokjes en zet die evt. in mooie papieren cakevormpjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte chocolade-walnoten-pecannotencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven