Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte choco-frambozencake recept
Witte choco-frambozencake recept

Witte choco-frambozencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de witte chocolade fijn. Klop de eieren luchtig. Hak de extra witte chocolade heel erg fijn. Vet een springvorm in en bedek de bodem met bakpapier. Laat de boter met chocolade in een steelpan op laag vuur smelten. Schep het mengsel in een kom en voeg de suiker met ei, twee soorten bloem, extra witte chocolade en frambozen toe. Schep het mengsel in de springvorm. Verwarm de oven voor op 180 graden C. en bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten bruin en gaar. Laat de taart in de vorm afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit witte choco-frambozencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven