Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte cake recept
Witte cake recept

Witte cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de eieren in een kom. Zeef de basterdsuiker en cacaopoeder erover. Klop alles tot een luchtig mengsel. Klop er de in klontjes gesneden boter door en blijf kloppen tot het een gladde crème is. Leg 5 koekjes met de brede kant tegen elkaar op een werkvlak. Bestrijk ze met een laagje chocoladecrème. Leg er weer een laagje koekjes op en herhaal het tot de koekjes op zijn. Bestrijk de cake rondom met de cacaocrème. Laat de cake in de ijskast opstijven. Maak met een vork een slingerpatroon in de crème en bestrooi de cake dik met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witte cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wordt de cake niet bruinig door de cacao poeder?
    Danielle gaf dit recept op 6 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven