Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterse spijsbroodjes recept
Winterse spijsbroodjes recept

Winterse spijsbroodjes


Ingrediënten


25

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Ontdooi het bladerdeeg en kneed de amandelspijs soepel.
Bestrooi het bladerdeeg lichtjes met wat koekkruiden.
Verdeel de amandelspijs in 10 gelijke stukken en rol er "worstjes" van.
Leg op elk plakje bladerdeeg een spijsworstje en rol het bladerdeeg hier omheen dicht.
Snijd het bladerdeeg bovenop een paar keer in, zodat ook stoom tijdens het bakken kan ontsnappen.
Klop het ei los met de eetlepel koffieroom en bestrijk hiermee de spijsbroodjes. Bestrooi vervolgens met wat suiker (en eventueel nog wat koekkruiden en zet vervolgens ca. 20 minuten in de oven tot de broodjes goudbruin zijn.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Serveer de spijsbroodjes eens warm met een gecaramelisseerde appel of warme peertjes met honing uit de oven

Allergenen Informatie

Voor dit winterse spijsbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven