Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpjes
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Maak zanddeegtaart met de , , , en .
  2. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  4. Verdeel het deeg in 6 stukken.
  5. Vet 6 vlaaivormpjes van 10 cm in, prik enkel gaatjes in de bodem en leg op de bodem een cirkel van bakpapier.
  6. Doe de gedroogde peulvruchten (blinde vulling) in de vormpjes.
  7. Bak de taartbodems in 25 minuten gaar.
  8. Maak met de helft van de ingrediënten 3 deciliter banketbakkers room. (ander recept).
  9. Doe de in de vormpjes.
  10. Leg het fruit er op (aardbei, framboos, druif, kiwi, banaan en kersen).
  11. Week in koud de zacht.
  12. Breng in een steelpan citroensap, en de aan de kook.
  13. Al roerend de toevoegen.
  14. Blijven roeren tot dat het is opgelost.
  15. Laat het afkoelen tot het nog net vloeibaar is en giet het over de taartjes heen.
25
25
25

Variaties op Vruchtentaartjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vruchtentaartjes
VariatieAantalGang
Vruchtentaartjes2Taart en gebak
Slanke vruchtentaartjes2Nagerechten
Bosvruchtentaartjes met ijs1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
417 kcal
20%1668 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
24%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vruchtentaartjes