Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren-rozijnenkoekjes recept
Volkoren-rozijnenkoekjes recept

Volkoren-rozijnenkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor 200 graden C.
Leg op de bakplaat bakpapier.
Doe in een kom de bloem, volkorenmeel, rozijnen, boter en de bakpoeder.
Kneed hier een soepel deeg van.
Laat het deeg afgedekt circa 15 min. in de koelkast rusten. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een plak van circa een halve cm dik. Steek met uitsteekvormpjes figuren uit.
leg deze op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven. Bak de koekjes in 17.5 min. bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkoren-rozijnenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven