Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijgen cheesecake recept
Vijgen cheesecake recept

Vijgen cheesecake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 130 graden C. Smelt de roomboter in een pan en haal het van het vuur. Roer er de koekkruimels doorheen. Doe dit in een ingevette springvorm. Roer de suiker en kaas glad met een mixer. Voeg de bloem, zure room het ei en vanille toe. Meng dit tot een glade massa. Meng de vijgenjam er door en doe dit in de springvorm. Bak dit 120 minuten op 130 graden C. Goed laten afkoelen. Smeer de balsam creme, desgewenst ingekookt, er over heen voor extra glans en smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vijgen cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven