Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische groene hartige taart recept
Vegetarische groene hartige taart recept

Vegetarische groene hartige taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden.
Rol de bladerdeeg en maak 2 rechthoeken van 30 bij 15 cm. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg, zodat deze niet te veel opstijft.
Meng de ricotta, de Parmezaanse kaas, een snufje komijn en zout en peper.
Was de groenten en snij met een dunschiller lange schillen van de courgette.
Snij verticale repen van het witte gedeelte van de prei.

Klop het eiwit schuimig en meng alle groenten met het eiwit (dit voorkomt dat de groenten bruin worden).

Hak de basilicum en peterselie en voeg ze toe aan de groenten.
Voeg zout en peper (naar smaak) toe.

Leg vervolgens eerst het ricotta mengsel op het deeg, dan de groenten erover heen en tot slot de pijnboompitten. Laat 1 cm van de rand vrij.

Giet tot slot nog een scheutje olijfolie over het mengsel en plaats dit dan voor ongeveer 25 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische groene hartige taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vegetarische groene hartige taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Leuk recept, ga ik zeker wat mee doen groetjes Lya
    Lyavangelder gaf dit recept op 24 juni 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven