Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vanilletulband met chocolade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Vet een tulbandvorm (inhoud 2 liter) in met olie en bestrooi met bloem.
Klop de boter, een snufje zout, de vanillesuiker en 250 gram suiker met de handmixer romig.
Klop de eieren er 1 voor 1 doorheen. Meng de bloem met de bakpoeder en klop het mengsel afwisselend met de vanillevla door het beslag Verdeel het beslag over de vorm.
Bak 47.5 minuten in de oven. Neem uit de oven en laat ca. 10 minuten in de vorm afkoelen.
Stort de tulband uit de vorm en laat verder afkoelen.
Hak de chocolade. Verhit de slagroom met het kokosvet. Smelt de chocolade erin.
Laat de chocoladesaus ca. 5 minuten afkoelen. Schenk de saus over de tulband en laat drogen.

Serveersuggesties

Lekker met rode vruchtensaus (zie mijn recept) en slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanilletulband met chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven