Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tony's Karamel Zeezout Cheesecake recept
Tony's Karamel Zeezout Cheesecake recept

Tony's Karamel Zeezout Cheesecake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan en haal van het vuur.
Verkruimel de Bastogne koeken. Voeg dit toe aan de pan met boter en meng goed door elkaar.
Bekleed een springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verspreid hierover de Bastogne kruimels, druk het goed aan en laat het afkoelen in de koelkast.
Meng de MonChou met de suiker. Mix in een andere kom de slagroom met de klopklop en mix totdat het nét stijf is.
Schep het MonChou mengsel voorzichtig door de slagroom. Schep het mengsel in de springvorm en laat 1.5 uur opstijven in de koelkast.
Haal de taart uit de koelkast en smelt de Tony’s chocolade au-bain-marie. Giet de chocolade over de taart en druk de Rolo’s in de gesmolten chocolade.
Zet de taart weer terug in de koelkast totdat de chocolade hard is geworden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tony's karamel zeezout cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven