Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisutaartjes recept
Tiramisutaartjes recept

Tiramisutaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de koffie met de marsala en doop hierin de lange vingers,ze moeten goed doordrenkt zijn. Leg de lange vingers in 6 hoge gebaksringen van 8 centimeter doorsnede. Klop de eiwitten stijf. Klop de eierdooiers luchtig met de suiker en roer de mascarpone erdoor. Spatel de eiwitten erdoor en schep dit mengsel op de lange vingers in de ringen. Laat de tiramisu in de koelkast opstijven. Haal de ringen van de taartjes en serveer met chocoladekrullen.

Allergenen Informatie

Voor dit tiramisutaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven