Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tarte au Citron recept
Tarte au Citron recept

Tarte au Citron


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op stand 4 (ongeveer 200ºC). Vorm van 28-30 cm invetten. Deeglap in de vorm en met vork inprikken. Bakpapier erover en blind bakken (met gedroogde linzen of bonen). 15 minuten in de oven. Valse vulling eruit en nog 10 minuten in oven. Intussen voor taartvulling alle ingrediënten mengen in keukenmachine. Vulling voorzichtig in de vorm gieten en in ± 30 minuten bakken (vulling mag niet meer vloeibaar zijn). Afkoelen en voor serveren poedersuiker erover en eventueel een toef slagroom.

Allergenen Informatie

Voor dit tarte au citron recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven