Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Suikertaart recept
Suikertaart recept

Suikertaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een kom, de suikers en de amandelpoeder mengen. In een andere kom de eieren een beetje kloppen en de room toevoegen. De bladerdeeg in de vorm plaatsen en op de bodem met een vork een paar keer inprikken. Giet het mengsel met de suiker op het bladerdeeg. Daarna het mengsel met de eieren en de room op de totale taart toevoegen. Leg kleine nootjes boter verspreid op de taart. Leg in een voorverwarmde oven van 175C gedurende 30 min. Haal het direkt uit de vorm wanner het uit de oven komt en lauw proeven.

Allergenen Informatie

Voor dit suikertaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven