Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stroopwafelmuffins


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Zet de papieren vormpjes in de muffinvorm
Snijd de stroop wafels in kleine stukjes
Zeef het bakmeel, de gemalen amandelen en het bakpoeder boven een kom en roer er de basterdsuiker en het kaneel poeder door.
Klop in een andere kom de gesmolten boter, de whisky, de melk en het ei door elkaar.
Giet de vloeibare ingrediŽnten bij de droge ingrediŽnten en spatel alles doorelkaar. Schep er de helft van de stroopwafelstukjes door.
Verdeel dit beslag over 6 vormpjes. Schep midden in elk vormpje een theelepeltje jam, zodat dit net niet meer te zien is. Strooi er de rest van de stroopwafel stukjes overheen.
Zet de muffinvorm op een rooster midden in de voorverwarmde oven en bak de muffins in 22 minuten gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit stroopwafelmuffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stroopwafelmuffins heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dit is leuk om te maken en het is super lekker! de bedenkers zijn heel creatief
    Star gaf dit recept op 6 maart 2014 5 uit 5 sterren
  • Dit is leuk om te maken en het is super lekker!
    Star gaf dit recept op 6 maart 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven