Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stracciatella-yoghurttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pannetje en voeg de verkruimelde bastognekoeken toe. Bedek dan de bodem van de springvorm met bakpapier en doe het koekjesmengsel erin en druk het met de bolle kant van een lepel stevig aan. Zet de vorm 10 minuten in de koelkast. Doe 4 deciliter water en de taartmix in een kom en klop dit tot een glad mengsel. Voeg de yoghurt en de ongeklopte slagroom toe en klop alles minstens 3 minuten tot een luchtig mengsel. Schenk het taartmengsel over de bodem en laat de taart in de koelkast in ca. 3 uur opstijven. Garneer de taart met de chocoladevlokken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stracciatella-yoghurttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven