Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spekkoek recept
Spekkoek recept

Spekkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eigeel apart kloppen tot het wilt ziet. Boter met suiker goed kloppen tot wit wordt, romig en zacht dus, met mespuntje zout. Eiwit (van 8 eieren) apart kloppen tot stijf. Boter en suiker bij eigeel voegen (roeren). Meel zeven en lepelsgewijs bij eigeel, welke je reeds met boter en suiker hebt geklopt, voegen. Lepelsgewijs eiwit daar weer bij voegen. Beslag splitsen in twee kommen. In de ene helft het kruidenmengel voegen. Onder een voorverwarmde grill in bakblikken laag voor laag bakken. Beginnen met een witte laag.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spekkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spekkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Hmmmmmm mij dochter en ik waren op zoek naar dit recept. wij zagen dit in het restaurant ''de hoeve'' nu zijn we heel blij met het recept! hartelijk dank, marina.
  Henkie gaf dit recept op 23 maart 2017 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven