Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speculaas ( zacht) van Lody recept
Speculaas ( zacht) van Lody recept

Speculaas ( zacht) van Lody


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Smelt de boter op een laag vuur tot het geheel gesmolten is. Klop de intussen de eieren los.
Zeef de bakmeel in een kom. Voeg de basterdsuiker en de speculaaskruiden toe. Meng het geheel tot een egale kleur. Roer de gesmolten boter erdoorheen. Roer de lostgeklopte eieren door het mengsel.
Verdeel het deeg over een bakplaat en druk aan.
Bak het geheel op 150 graden gedurende 30 minuten.
Als de baktijd om is, de koek gelijk in stukken snijden.

Allergenen Informatie

Voor dit speculaas ( zacht) van lody recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven