Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spakenburgse nat gebakken cake recept
Spakenburgse nat gebakken cake recept

Spakenburgse nat gebakken cake


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Voorbereiding:
Vorm goed invetten met boter en daarna bestrooien met paneermeel.
Boter op kamertemperatuur brengen.
Oven voorverwarmen op 160 graden celsius.
Bereidingswijze:
500 gram witte basterdsuiker en vanillesuiker met 500 gram roomboter en een snufje zout door elkaar mengen.
3 eieren en 3 deciliter water er door mengen.
500 gram cakemeel er doorheen mengen tot een homogeen beslag.
Verdelen in de cakevorm.
Afbakken op 160 graden graden celsius in 50 tot 55 minuten.

Serveersuggesties

Serveren met heerlijke slagroom en eventueel aardbeien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spakenburgse nat gebakken cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven