Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle appeltaart recept
Snelle appeltaart recept

Snelle appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Vet een springvorm (24 cm doorsnede) in.

Roer de boter zacht en voeg de mix en 2/3 van het losgeklopte ei toe.

Kneed het met de hand tot een samenhangend deeg en bekleed hiermee de bodem en de randen van de vorm. Verkruimel de beschuiten over de bodem. Meng het amandelspijs met de rest van het ei en verdeel het met een bolle kant van de lepel in een kleine cirkel midden op het deeg. Snijd de chocolade en de karamels in kleine blokjes en leg ze om het amandelspijs heen. Snijd de appels in schijfjes of blokjes en omschep ze met de suiker en citroensap. Leg de appelschijfjes in de vorm en bestrijk ze eventueel met nog wat losgeklopt ei voor een mooie glans. Bak de appeltaart in ca. 75 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snelle appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Snelle appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Wel een beetje makkelijk hé, koopmans bakmix, maar de extra toevoegingen maken dat weer goed. Hij was heerlijk, al gaat mijn voorkeur toch naar de deeg zelf maken!
    Dikzak gaf dit recept op 12 mei 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven