Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sneeuwster


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk een springvorm van 22 cm met boter bestrijken en bestuif met gezeefde bloem.
Maak een deeg van de boter, de bloem, de maizena, het zout, de eieren en de suiker.
Het deeg meteen overdoen in een springvorm.
Plaats de vorm op een rooster midden in een vrij hete oven (190 graden).
Laat de taart rijzen en gaar en bruin worden (minimaal 30 minuten)
Prik er af en toe met een prikker in om te kijken of het al gaar is.
Na het bakken van de cake, de taart halveren en insmeren met de stijfgeklopte slagroom.
Maak in de bovenkant zes inkepingen vanuit het midden naar de rand van de taart toe.
Doe daar een laag slagroom op en doe daar de advocaat bij.

Allergenen Informatie

Voor dit sneeuwster recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sneeuwster heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 2 recensies

  • Zeer slecht totaal niet luchtig en vette prak. Boter hoort er niet in.
    F Atsma gaf dit recept op 17 januari 2015 2 uit 5 sterren
  • Het lijkt nergens op. Veet te hard en te machtig. Moet heel luchtig zijn. Jammer!
    G van Hal gaf dit recept op 3 mei 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven