Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Selloublokjes recept
Selloublokjes recept

Selloublokjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een anti-aanbakpan zonder vet en rooster daarin de bloem al omscheppend lichtbruin. Zeef de geroosterde bloem in een kom. Rooster daarna het sesamzaad in de pan en maal het daarna in een hakmolen. Verhit wat olie in een pan en bak daarin de blanke amandelen goudbruin. Laat ze vervolgens goed uitlekken en hak de gebakken amandelen in een hakmolen: bewaar een paar hele amandelen voor versiering. Doe alle voorgaande ingredienten bij de geroosterde bloem in de kom en voeg daar goed roerend de gesmolten roomboter en de honing aan toe. Vermeng alles goed met elkaar. Doe de sellou in een rechthoekige vorm en druk het met de hand goed aan. Snijd er vervolgens met een mes vierkantjes van en versier elk vierkantje met een gebakken amandel. Zet de selloublokjes eventueel in papieren vormpjes en leg ze op een mooie schaal. Lekker bij een goed glas Marokkaanse mintthee.

Allergenen Informatie

Voor dit selloublokjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Selloublokjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Echt heerlijk!
    Nellie Verlinden gaf dit recept op 21 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven