Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rumtaart recept
Rumtaart recept

Rumtaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop de slagroom + 1 pakje vanillesuiker + slagroomversteviger. Klop de eidooiers met 1 pakje vanillesuiker, 1 glaasje rum, 100 gram boter + 150 gram poedersuiker tot het geheel wit is gedurende 15 minuten. Vet de springvorm in met boter en iets poedersuiker. Meng in een bord 1,5 glaasje rum en 1,5 glaasje water. Doop hierin de lange vingers (alleen de ongesuikerde kant) en bedek de bodem met de lange vingers. (de suikerkant onder) Doe hierop de creme, daarna weer een laag lange vingers, gedrenkt in rum er bovenop. Daarna de geklopte slagroom en tot slot de taart bestrooien met de geraspte pure chocolade. In de koelkast. Het is het lekkerst als je de taart een dag voor het gebruik klaarmaakt

Allergenen Informatie

Voor dit rumtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven