Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rumtaart recept
Rumtaart recept

Rumtaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed de springvorm met aluminiumfolie. Leg op de bodem een laagje lange vingers. Besprenkel deze met een half glaasje rum. Maak een crème van boter, bruine basterdsuiker, 1 glaasje rum, vanillesuiker en eigeel. Mix dit in een kom die in kokend water staat. Doe dit bovenop de lange vingers. Maak de klopklop volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en doe er de witte basterdsuiker in. Doe dit weer boven op de crème. Daarna weer een laag lange vingers besprenkelen met een ½ glaasje rum. Klop daarna de slagroom met wat suiker en doe dit weer boven op de lange vingers. Bestrooi met hagelslag of vlokken. Daarna invriezen. Snijden in punten als de taart ongeveer 10 min. uit de diepvries is, anders is hij te hard.

Allergenen Informatie

Voor dit rumtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven