Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozijnenkaneelcake recept
Rozijnenkaneelcake recept

Rozijnenkaneelcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een cakebeslag van 85 gram boter, 70 gram bruine basterdsuiker, 3 eieren, 70 gram patentbloem, een snufje kaneel en wat zout. Spatel daar nog eens 180 gram rozijnen door heen. Doe het beslag in een cakevorm en bak op ongeveer 160 graden C in 55 minuten in de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit rozijnenkaneelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven