Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozijnen-rumcake recept
Rozijnen-rumcake recept

Rozijnen-rumcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren luchtig. Verkruimel de koekjes. Hak de kersen fijn. Vet een bakblik in en bedek de bodem en zijkanten met bakpapier. Laat het bakpapier 2 cm boven de rand uitsteken. Verwarm de boter met rietsuiker tot de suiker gesmolten is. Neem de pan van het vuur en laat het 5 minuten afkoelen. Voeg het ei met rum toe. Zeef de cacaopoeder in een kom en voeg de koekkruimels met kersen en rozijnen toe. Voeg het botermengsel toe en meng alles goed door elkaar. Schep het mengsel in het bakblik en en druk het stevig aan. Zet de cake afgedekt 2 uur in de ijskast tot hij is opgesteven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozijnen-rumcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven