Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti cocos (gestoomde cake) recept
Roti cocos (gestoomde cake) recept

Roti cocos (gestoomde cake)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eieren, basterdsuiker, vanille suiker en zout een half uur mixen(elektrisch), daarna deze massa in tweeŽn delen. Een deel beslag voor de vanille smaak met 225 gram bloem omscheppen met pollepel en daarna met ongeveer de helft van de 7-up en de andere voor de chocoladesmaak de cacao en de laatste deel van de bloem met een zeef en met pollepel omscheppen en daarna met de rest van de 7-up. Doe dit beslag bij de andere helft (vanillesmaak) in het midden gieten en deksel erop. En daarna 22 minuten in de magnetron (op volle toeren). Haal onmiddelijk zodra het klaar is de deksel eraf en uit de magnetron. En snijd de randen met een mes van de kom af en zet het op zijn kop op een schaal en aluminiumpapier en zet dit met een zak omheen om warm te houden.

Allergenen Informatie

Voor dit roti cocos (gestoomde cake) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Roti cocos (gestoomde cake) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

 • Waarom schrijf je "cocos" i.p.v. "kukus". Cocos is een ingrediŽnt dat niet in deze koek zit. "Kukus" betekent gestoomd van het woord "kukusan" wat (rijst)stomer betekent.
  Judith gaf dit recept op 1 januari 2008 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven