Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomtaart recept
Roomtaart recept

Roomtaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een springvorm van 24 cm doorsnede in met boter en bestuif hem met bakmeel. Meng in een kom het bakmeel met kaneelpoeder, gemberpoeder en vanillesuiker. Klop in een andere kom de boter met suiker tot een luchtige massa. Klop een voor een de eieren erdoor. Spatel de helft van het bakmeel erdoor. Klop de zure room erdoor en de rest van het bakmeel. Spatel het beslag in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten gaar en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roomtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven