Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode bessentaart recept
Rode bessentaart recept

Rode bessentaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vet een bakblik (ca. 32 x 39 cm, ca. 3,5 cm diep) in en bestuif hem licht met bloem. Was de rode bessen, laat ze uitlekken en ris ze van de takjes. Klop de boter, 200 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker en een snufje zout romig. Klop de eieren er een voor een door. Meng de bloem, de maizena en het bakpoeder en roer het er portiegewijs doorheen. Strijk het deeg in het bakblik. Verdeel de rode bessen, op 3 eetlepels na, er overheen. Bak de taart ca 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Bestrooi met 4 eetlepels suiker en bak de taart nog ca. 15 minuten verder op dezelfde temperatuur. Laat afkoelen. Klop de slagroom met 1 zakje vanillesuiker en 2 eetlepels suiker stijf. Vul een spuitzak met grote spuitmond met de slagroom. Snijd de taart in stukken en garneer met de toefjes slagroom, de rest van de bessen en de poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode bessentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven