Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijsttaart recept
Rijsttaart recept

Rijsttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eiwitten stijf kloppen. De rijst in een grote kom doen dan de eidooiers, zelfrijzendbakmeel, suiker en vanillesuiker aan de rijst toevoegen. Dit alles goed mengen en dan het stijfgeslagen eiwit er voorzichtig doorheen spatelen. Nu dit alles in een ingevette vorm gieten en in een voorverwarmde oven van 200 graden C. gedurende een half uur afbakken totdat de taart mooi goudbruin is. Lekker met stijf geslagen slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijsttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven