Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Rijsttaart recept
Rijsttaart recept

Rijsttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet de dozen roomrijst in een pot-kom. Daarbij voeg je stuk per stuk de eieren. Dan vervolgens de kristalsuiker en vanillesuiker. De bloem moet je dan eerst door de zeef schudden om vervolgens lepel per lepel bij het recept te voegen. Ziezo, dat was het recept. Deze mengeling giet je in een beboterde bakvorm. Oven voorverwarmen zo'n 10 min op 200C. Mengsel bakken 55 min. op 200 C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijsttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rijsttaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat word bedoelt met dozen roomrijst, waar kun je die kopen en wat is de hoeveelheid daarvan?
    Dondersteentje gaf dit recept op 13 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven