Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijsttaart recept
Rijsttaart recept

Rijsttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de boter smelten en laat eventjes afkoelen. Doe de vanillerijst in een kom. Voeg er 4 eierdooiers bij en ook de bloem, de suiker, de boter, de melk en de vanillesuiker. Meng dit goed. Klop de eiwitten goed stijf en voeg ze toe bij de rest. Giet alles in een taartvorm en steek die in een voorverwarmde oven van 180 graden C. Bak deze 20 tot 25 minuten. Doe de oven uit en laat de taart nog een 10 minuten zitten. Haal die daarna uit de oven, laat afkoelen en dien op. Smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijsttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven